3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Heerenveen

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Heerenveen

WC ontstoppen Heerenveen? Vrijwel iedereen heeft het al wel eens gehad, een verstopte wc. Het is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn.

Het verhelpen van een verstopping in de wc is niet altijd eenvoudig. Ook is het natuurlijk erg vervelend dat een verstopping kan zorgen voor een nare lucht en drijvende uitwerpselen.

Wilt u uw verstopping zelf ontstoppen? Lees dan gauw verder op deze pagina. Wij hebben voor u een aantal methodes om de verstopping te verhelpen beschreven.

Wilt u uw verstopte wc liever laten ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel dan naar WC Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Om te bepalen op welke manier de verstopping het best verholpen kan worden is het van belang om te weten wat de oorzaak is en waar de wc verstopping zich bevindt.

Heeft u bijvoorbeeld te veel wc papier gebruikt? Of is er een wc-blokje of een ander object in het toilet gevallen? Dan is het vaak een zichtbare wc verstopping die het eenvoudigst op te lossen is door rubberen handschoenen aan te trekken en het object of overtollige wc papier eruit te halen. Eventueel kunt u de verstopping los maken met een plopper.

Wilt u liever dat een ervaren loodgieter u komt helpen? Neem dan gerust contact op met een medewerker van Riool Ontstoppen Heerenveen.

Zichtbare wc verstopping

Bij een zichtbare wc verstopping kunt u zien wat de oorzaak is van de verstopping. U ziet bijvoorbeeld dat een prop wc papier niet weg spoelt. De verstopping zit dan niet diep in het toilet en is meestal eenvoudig zelf te ontstoppen.

Vaak zit de verstopping dan in de kronkel van de afvoer. Dit is makkelijk zelf te verhelpen door rubberen handschoenen aan te trekken en de verstopping met de hand te verwijderen. Hierbij kunt u eventueel ook een plopper gebruiken om ervoor te zorgen dat de prop los komt. Het is aan te raden om de oorzaak van de verstopping niet terug te gooien in de wc. Gooi het in plaats daarvan in de daarvoor bestemde container.

Lukt het u niet om de verstopping zelf te verhelpen? Neem dan contact op met een ervaren loodgieter van Riool Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Wc ontstoppen met plopper

De wc ontstoppen met een plopper is een welbekende methode om een verstopping te verhelpen. Hoe u dit het beste kunt doen leggen wij hieronder uit:

Maak de zuignap van de ontstopper flexibel door het rubber eventjes onder een warme kraan te houden. De plopper sluit hierdoor beter aan op de afvoer van de wc.

Zet de plopper in de toilet hals en probeer ervoor te zorgen dat de plopper de afvoer volledig afdekt. Duw de ontstopper zachtjes naar beneden en trek de plopper vervolgens naar u toe om zuigkracht te creëren.

Het is de bedoeling dat de verstopping terug de wc in wordt gezogen. Het draait dus om het terugtrekken van de ontstopper. Door te hard te duwen met de plopper wordt de verstopping juist vaster geduwd en kan de verstopping verergeren. 

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

U kunt ook proberen om uw wc verstopping te verhelpen met afwasmiddel. Dit kan zeer effectief zijn wanneer vet en etensresten door de wc gespoeld worden.

Daarnaast kan het natuurlijk ook helpen bij verstoppingen van wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Hieronder leggen wij u uit hoe u dit het beste kunt doen.

Leg voordat u begint een of meerdere handdoeken op de vloer om opspattend of overlopend water op te vangen. Vervolgens kunt u een emmer vullen met warm water en afwasmiddel.

Het water moet niet kokend heet zijn om schade aan het porselein te voorkomen. Giet de emmer vervolgens vanaf ongeveer een meter hoogte boven de wc leeg om druk te creëren. Hopelijk komt de verstopping hierdoor los.

Verstopping niet verholpen? Onze ervaren loodgieters van WC Ontstoppen Heerenveen helpen u graag. U kunt ons bereiken op 0513 202 171.

Let op met een ontstoppingsveer

U kunt beter geen ontstoppingsveer gebruiken voor het ontstoppen van de wc. Wij raden dit af omdat de kans zeer aanwezig is dat de veer vast komt te zitten in uw toilet.

De stalen veer kan hierbij veel schade aanrichten aan het toilet en de binnenkant van uw afvoer. Indien u een hardnekkige verstopping heeft is het verstandig een loodgietersbedrijf in te schakelen.

De Ontstoppingsdienst Heerenveen kan verstoppingen eenvoudig voor u oplossen. Wij kunnen bijvoorbeeld met een hogedrukspuit uw afvoer en het riool weer helemaal schoon spuiten zodat alle aanslag verdwenen is. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is uw wc verstopping nog steeds aanwezig? Dan is het een goed idee om de loodgieters van WC Verstopt Heerenveen in te schakelen.

Wij gaan doelgericht en zorgvuldig te werk. Onze ervaren ontstoppers kunnen met behulp van speciale apparatuur elke verstopping verhelpen! 

Heeft u onze hulp nodig bij een verstopping? Of wilt u uw afvoer en riool preventief onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op 0513 202 171.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Heerenveen? Riool Ontstoppen Heerenveen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Heerenveen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Heerenveen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Heerenveen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen?
U kunt telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171. Wij helpen u graag zo snel mogelijk af van uw verstopping!
Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, de afspraak is kosteloos te annuleren door, minstens 24 uur voor de geplande afspraak, contact op te nemen via 0513 202 171.
Wanneer kan ik jullie verwachten?
Wanneer u ons belt voor een afspraak zal de telefoniste met u een tijdsblok afspreken. Binnen dit tijdsblok kunt u onze monteur verwachten.

Wij werken met tijdsblokken omdat het per klus verschilt hoe lang het duurt. De ene keer is een bepaalde klus zo verholpen, en de andere keer ligt het net even wat gecompliceerder.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. De monteur maakt vooraf een inschatting Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Riool Ontstoppen Heerenveen hanteert eerlijke tarieven en is transparant over de kosten.

Wij berekenen ten eerste geen voorrijkosten. Het eerste half uur betaalt u 97,50 euro inclusief arbeid en BTW. Na het eerste half uur wordt er per kwartier 29,- euro in rekening gebracht.

Voor bepaalde klussen worden er extra kosten gerekend voor het gebruik van machines. Daarnaast zijn de tarieven hoger in de avonduren en in het weekend.

Vooraf krijgt u van onze loodgieter een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten kwa kosten. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u akkoord.

Zit er garantie op de werkzaamheden?
Heeft u binnen 3 maanden na onze afspraak weer een verstopping? Dan komt Riool Ontstoppen Heerenveen dit gratis voor u oplossen.

Wij willen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw afvoer en hechten waarde aan goede klantrelaties.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Ontstoppingsdienst Heerenveen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Heerenveen bereiken.

Wilt u de hulp van ons Ontstoppingsbedrijf in Heerenveen inschakelen? Neem snel contact op via 0513 202 171.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Ons werkgebied is Heerenveen en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Heerenveen Noord, Oost, Zuid, West of Centrum. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen? Bel dan naar 0513 202 171. Onze loodgieters komen zo snel mogelijk langs om u te helpen!

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?
Voor de meeste mensen is het lastig om zelf het riool te ontstoppen. Er zijn wel een aantal methodes om een verstopt riool te verhelpen. Dit zijn: een plopper, een ontstoppingsveer, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het is mogelijk dat de verstopping te hardnekkig is om zelf te verhelpen. In dat geval geval komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

De aanpak is afhankelijk van de verstopping; wat is de oorzaak, de plaats, en de ernst van de verstopping. Riool Ontstoppen Heerenveen komt graag langs om uw verstopte afvoer te onderzoeken.

Onze loodgieter maakt dan een prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Zo weet u wat u kunt verwachten kwa kosten. Pas wanneer u akkoord bent over de prijsopgave, beginnen we met de klus.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door onze ervaren loodgieters? Neem dan gerust contact op via 0513 202 171.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?
Een kleine verstopping in de afvoer van de wc kunt u meestal zelf ontstoppen met een plopper, zuiveringszout of afwasmiddel.

Bij een hardnekkige verstopping lukt het meestal niet om de wc zelf te ontstoppen. Dan is het aan te raden om een loodgieter in te schakelen die de afvoer van de wc met hoge druk schoon kan spuiten.

Heeft u hulp nodig met uw verstopte wc? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Heerenveen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HHC Quick-Stick

Riool Ontstoppen Heerenveen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

De Bios Heerenveen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Heerenveen.

Esther

Ziekenhuis Tjongerschans

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Heerenveen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button