3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Heerenveen

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Heerenveen

Gootsteen Ontstoppen Heerenveen? Wilt u uw gootsteen ontstoppen omdat het water niet meer goed weg loopt? Wij helpen u graag. Waarschijnlijk is er ergens in de afvoer een verstopping aan het ontstaan.

Een verstopping in de gootsteen kan ontstaan wanneer restanten zich ophopen in afvoer. Hieronder vallen etensresten, vetten, oliën, en ook zeepresten kunnen een gootsteen verstopping veroorzaken.

Is uw gootsteen verstopt? Onze loodgieters staan voor u klaar! U kunt contact opnemen met Gootsteen Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Gebruik deze middelen niet

In bouw- en supermarkten is een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen te vinden. Wij ontraden het gebruik van deze middelen.

Wij komen regelmatig hardnekkige verstoppingen tegen die geprobeerd zijn op te lossen met verschillende ontstoppingsmiddelen. Het nadeel van veel middelen is dat er klonten gevormd worden die hard worden. Ook bevatten veel ontstoppingsmiddelen chemicaliën die een bijtende werking hebben. De binnenkant van uw afvoer wordt hierdoor aangetast.

Dan nog het feit dat al die middelen met chemicaliën vervolgens weer weggespoeld moeten worden door het riool. Hierdoor wordt het water in het hoofdriool onnodig vervuild. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk moeten voorkomen.

Heeft u last van een verstopte afvoer, en wilt u ook liever geen chemische middelen gebruiken? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Oorzaak gootsteen verstopping

Afhankelijk van de oorzaak van de gootsteenverstopping, en waar de verstopping in de afvoer zit, kan bepaald worden hoe de verstopping effectief opgelost kan worden.

Vaak zijn vetten, oliën en etensresten de oorzaak van een verstopte schoorsteen. Vloeibaar vet/olie spoelt niet weg met water maar gaat juist stollen in de afvoer. Een dergelijke verstopping ontstaat vaak pas na verloop van tijd doordat de resten en vet/olie zich ophopen in uw afvoer.

Zijn etensresten en vet/olie de oorzaak van uw verstopping? Probeer de verstopping dan naar boven te halen met de zuigkracht van een plopper of met een waterstofzuiger. Wanneer u de verstopping verder de afvoer in duwt bestaat de kans dat de verstopping nog hardnekkiger wordt.

Weet u niet wat de oorzaak is van de verstopping? Of wilt uw gootsteen laten ontstoppen door een vakman? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Een plopper is waarschijnlijk de meest bekende manier om een gootsteen te ontstoppen. Het kan ook erg effectief zijn maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen. Hieronder leggen wij u uit hoe een plopper effectief gebruikt kan worden:

Zet de plopper op de afvoer. Hierbij is het van belang dat de zuignap van de plopper volledig over de afvoer heen zit. Door de steel op en neer te duwen kunt u zuigkracht creëren. Het is niet nodig om veel kracht te zetten. Dit kan de verstopping juist hardnekkiger maken doordat de verstopping dan vaster geduwd kan worden.

Het is de bedoeling om de verstopping met zuiging los te laten komen en dat u deeltjes van de verstopping naar boven ziet komen. Blijf de steel op en neer bewegen totdat de verstopping verholpen is. 

Heeft het ontstoppen met een plopper niet gewerkt? Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen met Gootsteen Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn is een andere methode wat effectief kan zijn om een verstopping te verhelpen. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen:

Doe zuiveringszout (baking soda) in een emmer of bak. Voeg hier azijn aan toe en roer het mengsel door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met heet water en roer nog een keer goed. U kunt de bak of emmer dan leeg gieten in de afvoer. Hierbij kan het helpen om de emmer of bak zo hoog mogelijk te houden om druk te creëren op de verstopping.

Indien de verstopping niet meteen verholpen is, raden wij u aan om het mengsel een nachtje in te laten werken. Hopelijk komt de verstopping dan los.

Heeft het ontstoppen met zuiveringszout en azijn niet geholpen? Wij helpen u graag! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 171.

Afvoer ontstoppen door professionals

Wanneer u uw afvoer laat ontstoppen door professionals weet u zeker dat de verstopping goed verholpen is. Riool Ontstoppen Heerenveen kan uw verstopping met spoed voor u oplossen.

De prijs van het ontstoppen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ernst van de verstopping, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, en de gereedschapskosten.

Wij werken met eerlijke prijzen en hanteren geen voorrijkosten. Ook maken wij vooraf altijd een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u het voorstel goedgekeurd heeft.

Eerlijkheid en transparantie, dat is waar Afvoer Ontstoppen Heerenveen voor! Wilt u uw verstopte afvoer door onze loodgieter laten ontstoppen? Bel dan snel naar 0513 202 171.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Heerenveen? Riool Ontstoppen Heerenveen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Heerenveen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Heerenveen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Heerenveen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen?
U kunt telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171. Wij helpen u graag zo snel mogelijk af van uw verstopping!
Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, de afspraak is kosteloos te annuleren door, minstens 24 uur voor de geplande afspraak, contact op te nemen via 0513 202 171.
Wanneer kan ik jullie verwachten?
Wanneer u ons belt voor een afspraak zal de telefoniste met u een tijdsblok afspreken. Binnen dit tijdsblok kunt u onze monteur verwachten.

Wij werken met tijdsblokken omdat het per klus verschilt hoe lang het duurt. De ene keer is een bepaalde klus zo verholpen, en de andere keer ligt het net even wat gecompliceerder.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. De monteur maakt vooraf een inschatting Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Riool Ontstoppen Heerenveen hanteert eerlijke tarieven en is transparant over de kosten.

Wij berekenen ten eerste geen voorrijkosten. Het eerste half uur betaalt u 97,50 euro inclusief arbeid en BTW. Na het eerste half uur wordt er per kwartier 29,- euro in rekening gebracht.

Voor bepaalde klussen worden er extra kosten gerekend voor het gebruik van machines. Daarnaast zijn de tarieven hoger in de avonduren en in het weekend.

Vooraf krijgt u van onze loodgieter een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten kwa kosten. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u akkoord.

Zit er garantie op de werkzaamheden?
Heeft u binnen 3 maanden na onze afspraak weer een verstopping? Dan komt Riool Ontstoppen Heerenveen dit gratis voor u oplossen.

Wij willen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw afvoer en hechten waarde aan goede klantrelaties.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Ontstoppingsdienst Heerenveen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Heerenveen bereiken.

Wilt u de hulp van ons Ontstoppingsbedrijf in Heerenveen inschakelen? Neem snel contact op via 0513 202 171.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Ons werkgebied is Heerenveen en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Heerenveen Noord, Oost, Zuid, West of Centrum. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen? Bel dan naar 0513 202 171. Onze loodgieters komen zo snel mogelijk langs om u te helpen!

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?
Voor de meeste mensen is het lastig om zelf het riool te ontstoppen. Er zijn wel een aantal methodes om een verstopt riool te verhelpen. Dit zijn: een plopper, een ontstoppingsveer, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het is mogelijk dat de verstopping te hardnekkig is om zelf te verhelpen. In dat geval geval komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

De aanpak is afhankelijk van de verstopping; wat is de oorzaak, de plaats, en de ernst van de verstopping. Riool Ontstoppen Heerenveen komt graag langs om uw verstopte afvoer te onderzoeken.

Onze loodgieter maakt dan een prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Zo weet u wat u kunt verwachten kwa kosten. Pas wanneer u akkoord bent over de prijsopgave, beginnen we met de klus.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door onze ervaren loodgieters? Neem dan gerust contact op via 0513 202 171.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?
Een kleine verstopping in de afvoer van de wc kunt u meestal zelf ontstoppen met een plopper, zuiveringszout of afwasmiddel.

Bij een hardnekkige verstopping lukt het meestal niet om de wc zelf te ontstoppen. Dan is het aan te raden om een loodgieter in te schakelen die de afvoer van de wc met hoge druk schoon kan spuiten.

Heeft u hulp nodig met uw verstopte wc? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Heerenveen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HHC Quick-Stick

Riool Ontstoppen Heerenveen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

De Bios Heerenveen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Heerenveen.

Esther

Ziekenhuis Tjongerschans

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Heerenveen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button