3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Heerenveen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Heerenveen

Afvoer ontstoppen Heerenveen? Heeft u last van een verstopte afvoer? Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u graag! Om een een verstopping op te lossen zijn er verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar. Maar wat werkt nou wel en wat juist niet?

Dat leggen wij u graag uit op deze pagina. Onze loodgieters hebben hebben een aantal manieren beschreven hoe u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Lukt het u niet? Neem dan contact op met een professionele riool- en afvoerspecialist.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0513 202 171. Afvoer Ontstoppen Heerenveen staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Heerenveen

Onze onstoppingsdient in Heerenveen kan u helpen met elke verstopping. Heeft u last van een verstopte afvoer? Onze loodgieters helpen u graag met afvoer ontstoppen Heerenveen.

Onze vakmannen beschikken over de kennis en ervaring om alle problemen in en rondom de afvoer te verhelpen. Wij hebben overal een passende oplossing voor.

Wij kunnen u, naast het ontstoppen, ook voorzien van een vrijblijvend advies dat ervoor zorgt dat uw riool en afvoer in optimale staat blijft.

Heeft u Ontstoppingsdienst Heerenveen nodig? Bel ons dan snel op via 0513 202 171

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Komt het water uit de afvoer omhoog? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een heftige verstopping. We raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een collega van Riool Ontstoppen Heerenveen.

Is uw toilet overstroomt? Of wilt u uw afvoer laten ontstoppen om een overstroming te voorkomen? Neem direct contact op met de loodgieter van Afvoer Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Afvoerfilter schoonmaken

De afvoerfilter van de vaatwasser of wasmachine moet af en toe gecontroleerd en/of schoongemaakt worden om verstoppingen te voorkomen. Het komt regelmatig voor dat er een ophoping ontstaat in de filter van de afvoer.

Het schoonmaken van de filter is simpel. Eerst verwijdert u de filter. Vervolgens even schoonmaken in een warme sop. Even goed op laten drogen en dan kan de filter weer teruggeplaatst worden.

Heeft het schoonmaken van de filter niet geholpen? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Heerenveen via 0513 202 171.

Sifon controleren

De oorzaak van de verstopping in de afvoer kan ook de sifon zijn. Dit is de zwanenhals onder de gootsteen die als stankafsluiter fungeert. Wij raden u daarom aan om de sifon eens in de zoveel tijd te controleren. 

Wanneer de verstopping zich bevindt in de sifon, dan is dit makkelijk op te lossen. Verwijder de sifon door deze los te draaien. Haal het vuil eruit en maak de sifon schoon. Nu gauw vastdraaien om te kijken of het probleem is opgelost..

Heb je de hulp nodig van een professionele loodgieter? Bel dan op 0513 202 171.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

U kunt uw afvoer ook proberen te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier met middelen die u wellicht al wel in huis heeft. Een voordeel hierbij is dat u geen schade aan kan richten aan uw verstopte afvoer.

Vul de bodem van een emmer of bak met wat zuiveringszout (baking soda). Voeg hier wat azijn aan toe en meng dit goed door elkaar. Vul de bak of emmer met heet water en gooi het mengsel vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer om druk te creëren. Hopelijk is het probleem nu opgelost. Soms helpt het om het een tijdje in te laten trekken. En anders kunt u altijd nog contact opnemen met één van onze loodgieters van Afvoer Ontstoppen Heerenveen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

De plopper is de meest bekende manier om een verstopping te verhelpen. In sommige gevallen is het gebruiken van een plopper al voldoende om de afvoerverstopping los te laten komen. Met een hardnekkige verstopping kan dit lastiger zijn.

De plopper zet u op de verstopte afvoer. Het is van belang dat de plopper goed aansluit en volledig over de afvoer heen zit. Vervolgens beweegt u plopper op en neer met een klein beetje kracht. Tijdens de opwaartse beweging creëert u zuiging en met de beweging naar beneden pomp je druk tegen de verstopping. Hierdoor komt hopelijk het vuil los.

Heeft de plopper niet geholpen? Bel dan voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een effectief middel om de afvoer te ontstoppen. Het is alleen niet iets wat men zomaar even in huis hebt liggen. Het nadeel is ook dat het schade aan kan richten aan de afvoer.

Een ontstoppingsveer moet in de afvoer geduwd worden tot het moment dat de veer niet verder wil. Het kan zijn dat de veer langs een bocht geduwd moet worden. Dit is even spelen en draaien met de veer om het kopje langs de bocht te duwen. Wees hierbij niet te wild en lomp, anders ontstaat er schade aan de afvoer.

Wanneer u de verstopping bereikt denkt te hebben moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Zo kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand.

Lukt het u niet om zelf te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Het voorkomen van afvoerverstoppingen is beter dan het verhelpen van verstoppingen. Afvoer Ontstoppen Heerenveen heeft voor u een aantal adviezen om verstoppingen te voorkomen en de staat van uw afvoer en riool zo lang mogelijk optimaal te houden.

Spoel geen olie, frituurvet, of etensresten door de gootsteen. Dit kan in verloop van tijd gaan ophopen tot een verstopping. Doet u dit wel? Dan is het aan te raden om uw afvoer eens in de zoveel tijd na te kijken.

Indien gewenst kunnen wij met een speciale camera de staat van uw afvoer beoordelen. Door de afvoer te reinigen wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd en zijn de binnenwanden weer mooi schoon. Dit komt de levensduur van de afvoer ten goede.

Wilt u een verstopping voorkomen door de afvoer te laten reinigen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan heel vervelend zijn. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. De loodgieters van Riool Ontstoppingsdienst Heerenveen helpen u graag en komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

De kosten afvoer ontstoppen zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wij stellen altijd een prijsopgave op voordat we aan de slag gaan. Wij gaan pas aan het werk zodra u akkoord bent. Riool Ontstoppen Heerenveen staat voor eerlijkheid en transparantie.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0513 202 171.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Heerenveen? Riool Ontstoppen Heerenveen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Heerenveen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Heerenveen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Heerenveen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen?
U kunt telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171. Wij helpen u graag zo snel mogelijk af van uw verstopping!
Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, de afspraak is kosteloos te annuleren door, minstens 24 uur voor de geplande afspraak, contact op te nemen via 0513 202 171.
Wanneer kan ik jullie verwachten?
Wanneer u ons belt voor een afspraak zal de telefoniste met u een tijdsblok afspreken. Binnen dit tijdsblok kunt u onze monteur verwachten.

Wij werken met tijdsblokken omdat het per klus verschilt hoe lang het duurt. De ene keer is een bepaalde klus zo verholpen, en de andere keer ligt het net even wat gecompliceerder.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. De monteur maakt vooraf een inschatting Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Riool Ontstoppen Heerenveen hanteert eerlijke tarieven en is transparant over de kosten.

Wij berekenen ten eerste geen voorrijkosten. Het eerste half uur betaalt u 97,50 euro inclusief arbeid en BTW. Na het eerste half uur wordt er per kwartier 29,- euro in rekening gebracht.

Voor bepaalde klussen worden er extra kosten gerekend voor het gebruik van machines. Daarnaast zijn de tarieven hoger in de avonduren en in het weekend.

Vooraf krijgt u van onze loodgieter een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten kwa kosten. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u akkoord.

Zit er garantie op de werkzaamheden?
Heeft u binnen 3 maanden na onze afspraak weer een verstopping? Dan komt Riool Ontstoppen Heerenveen dit gratis voor u oplossen.

Wij willen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw afvoer en hechten waarde aan goede klantrelaties.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Heerenveen?

Ontstoppingsdienst Heerenveen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Riool Ontstoppen Heerenveen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Heerenveen bereiken.

Wilt u de hulp van ons Ontstoppingsbedrijf in Heerenveen inschakelen? Neem snel contact op via 0513 202 171.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Ons werkgebied is Heerenveen en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Heerenveen Noord, Oost, Zuid, West of Centrum. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerenveen? Bel dan naar 0513 202 171. Onze loodgieters komen zo snel mogelijk langs om u te helpen!

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?
Voor de meeste mensen is het lastig om zelf het riool te ontstoppen. Er zijn wel een aantal methodes om een verstopt riool te verhelpen. Dit zijn: een plopper, een ontstoppingsveer, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het is mogelijk dat de verstopping te hardnekkig is om zelf te verhelpen. In dat geval geval komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 171.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

De aanpak is afhankelijk van de verstopping; wat is de oorzaak, de plaats, en de ernst van de verstopping. Riool Ontstoppen Heerenveen komt graag langs om uw verstopte afvoer te onderzoeken.

Onze loodgieter maakt dan een prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Zo weet u wat u kunt verwachten kwa kosten. Pas wanneer u akkoord bent over de prijsopgave, beginnen we met de klus.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door onze ervaren loodgieters? Neem dan gerust contact op via 0513 202 171.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?
Een kleine verstopping in de afvoer van de wc kunt u meestal zelf ontstoppen met een plopper, zuiveringszout of afwasmiddel.

Bij een hardnekkige verstopping lukt het meestal niet om de wc zelf te ontstoppen. Dan is het aan te raden om een loodgieter in te schakelen die de afvoer van de wc met hoge druk schoon kan spuiten.

Heeft u hulp nodig met uw verstopte wc? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerenveen via 0513 202 171.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Heerenveen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HHC Quick-Stick

Riool Ontstoppen Heerenveen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

De Bios Heerenveen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Heerenveen.

Esther

Ziekenhuis Tjongerschans

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Heerenveen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button